dijous, 23 de juny del 2011

Guanyadors del concurs de frases


En primer lloc, hem de donar les gràcies a totes i tots els participants. Us volem agarir la bona resposta que ens heu donat. Gràcies de tot cor!

En segon lloc hem de dir que ens ha costat triar les frases, de totes es pot treure una idea. Primer hem hagut de triar aquelles que en una primera llegida ens han inspirat un disseny. Hem triat unes i no d'altres basant-nos simplement en aquest rudimentari procediment. Si els dies tinguessin setenta dues hores, potser podriem haver fet més dissenys.

En tercer lloc: les guanyadores. Totes les frases finalistes podrien haver guanyat, però això no pot ser. Però hem decidit donar dos premis. Idèntics els dos. Dos primers primers. Hem aplicat els criteris  que demanàvem i han sortit aquestes dues. "Cagun la carcanada que em gonta" de la Sònia Mas i "Sense il·luminats el món seria molt més fosc" del Efren Garcia. Contactarem passada la revetlla per fer-lis entrega del premi: dues samarretes per cadascun d'ells.

Amb la resta de participants també contactarem per oferir-lis avantatges per aconseguir la seva samarreta o qualsevol altra samarreta, tal com haviem promés al encetar el concurs.

Tots i totes els que no heu participat també podeu aconseguir qualsevol d'aquestes samarretes a partir de la setmana que ve, quan fiquem tots aquests dissenys que hem fet al catàleg general de Samarretes en Català.

Res més a dir, bona revetlla i gràcies un altre cop!